32.3 C
Zagreb
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Lectori salutem!

Dobrodošli na stranice Časopisa učenika Klasične gimnazije!

Časopis μ pokrenuli smo doista nedavno. Tijekom proteklih mjeseci naporno smo radili da bismo vam na najbolji i najljepši način prenijeli klasičarski duh, upoznali vas s onime čime se mi učenici bavimo u školi i izvan nje te da bismo se koji put pohvalili vlastitim uspjesima. Časopis je prvenstveno namijenjen učenicima Klasične gimnazije, no trudit ćemo se objavljivati tekstove zanimljive i drugim čitateljima. Budući da smo na samome početku avanture učenja o izdavaštvu i novinarstvu, rado ćemo uzeti u obzir vaše (dobronamjerne) savjete, kritike i prijedloge povezane s izgledom i sadržajem stranice. Također, otvoreni smo za suradnju sa svim zainteresiranim učenicima. Slobodno nam se obratite – kontakt adresu možete pronaći u impressumu.

Aktivno radimo na proširenju mogućnosti stranice – to uključuje prijevod pokojeg zaostalog termina s engleskoga jezika, omogućavanje komentara objava, poboljšanje kvalitete slika, dodavanje raznih sadržaja poput anketa, stripova i sličnog. Zbog svega toga molimo vas za strpljenje.

Hvala svima koji su s nama nesebično podijelili svoje vrijeme, znanja i vještine i omogućili postavljanje stranica Časopisa μ!

Uživajte u čitanju!

Uredništvo Časopisa MI
Uredništvo Časopisa MI
Uredništvo je skupina entuzijasta različitih interesa. Članovi uredništva vole književnost, znanost, putovanja, strane jezike, informatiku - i gnjavit će vas svojim pričama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

OZNAKE

nAJNOVIJI ČLANCI