Rezultati gradskog prvenstva u muškoj odbojci

Prvaci muškog odbojkaškog kluba Klasične gimnazije ne prolaze u drugi krug prvenstva

Odličan performans muškog odbojkaškog kluba naše gimnazije, na veliku žalost ekipe i njezina mentora i profesora tjelesne i zdravstvene kulture Krešimira Ditsa, nije bio dovoljan da klub nastavi s prvenstvom. Prvo kolo odigrano je 5. veljače protiv II. ekonomske škole (ekipa klasičara izgubila je utakmicu 2:0 u setovima), a drugo kolo odigrano je 12. veljače protiv Gimnazije Tituša Brezovačkog (rezultat 2:0). Ta je utakmica ipak bila najbolja utakmica koju su klasičari odigrali u posljednjih nekoliko godina. Naime, igrali su protiv ekipe u kojoj igra šest kategoriziranih odbojkaša i lavovski su se borili do samoga kraja.

Nepotpuna ekipa osakaćena nedostatkom nekih članova nije uspjela nadvladati SupaRNIČKU ekipu, ali netočno i nekorektno bilo BI reći da naša ekipa nije imala šanse. Ova je generacija odbojkaša najbolja u posljednjih 20 godina te očekujem već dogodine značajnije uspjehe. (prof. dits)

Izjava profesora Ditsa potvrđuje da je razlika u osvojenim bodovima zaista bila mala, te da su dečki bili dostojni protivnici ekipe koja pokazuje potencijal za naslov prvaka muške odbojke grada Zagreba.

Čestitamo dečkima Maxu Zlatecu Cirkvenom (2.B); Budimiru Škoriću Gašparu (4.F); Marinu Jeričeviću (2.E); Gabrielu Lovriću (4.E); Petru Lovriću (2.D); Roku Joviću Lovriću (3.B); Ruđeru Joviću Lovriću (3.D) i Juraju Mateku (2.E). Čestitamo i protivničkom timu na prolasku, ali i na konkurenciji koju su predstavili našoj ekipi—ono što su naučili ove godine sigurno će ih dogodine odvesti do pobjede. Izjava profesora govori da je ovo najbolja generacija odbojkaša u našoj gimnaziji u posljednja dva desetljeća.

FOTO: Krešimir Dits