Rezultati gradskog prvenstva u ženskoj odbojci

Ženski odbojkaški klub Klasične gimnazije ne prolazi u drugi krug natjecanja

Iako su se u pripremama s mentorom i profesorom tjelesne i zdravstvene kulture Krešimirom Ditsom odbojkašice iskazale svojom dosljednošću, borbenošću i marljivošću, svojom spremnošću na timski rad i suradnju, krhko zdravlje nekih od članica spriječilo je prolaz ženskog odbojkaškog kluba naše gimnazije u drugi krug međuškolskog prvenstva. Vještina onih članica koje su mogle sudjelovati u dva kola natjecanja, nažalost, nije bila dovoljna da nepotpuna ekipa nastavi s prvenstvom.

Prvo kolo odigrano je 22. siječnja protiv 10. gimnazije. U tom su ogledu naše djevojke izgubile 2:0. Drugo kolo (repasaž) odigrano je 29. siječnja protiv Upravne škole u kojemu su s malom razlikom djevojke izgubile oba seta: prvi set 26:24, a drugi 25:23.

Usprkos negativnom rezultatu čestitamo djevojkama Nini Berišić (3.A); Ani Ciglenečki (4.D); Nini Ečimović (3.B); Evi Iličković (3.C); Luciji Juras (3.B); Niki Kolić (3.B); Evi Lešić (3.A) i Emanueli Šperandi (4.D) na njihovu besprijekornom prikazu sportskog duha i energije. Profesor, kao i same djevojke, svjedoče da entuzijazma i euforije nije nedostajalo na treninzima i utakmicama.

FOTO: Krešimir Dits