21.6 C
Zagreb
Petak, 24 ožujka, 2023

Sve je to zbog matematike

RADIOIGRA PREDLOŽENA ZA DRŽAVNU RAZINU SMOTRE LIDRANO

 

Ove je godine naša škola ponovno bila već tradicionalno uspješna na smotri LiDraNo.

Ove su godine na županijskoj razini smotre klasičarske boje branili brojni učenici i u narednom ćemo razdoblju predstavljati njihove radove. Započinjemo objavom radioigre Sve je to zbog matematike koju možete poslušati u nastavku.

Autor teksta radioigre: Fran Košpić, učenik 4. E razreda Klasične gimnazije

Uloge: učenici 4. E razreda Klasične gimnazije: Martin Misović (Ivan), Neva Pall (Hana), Marko Žužul (Marko), Lukrecija Roko Berković (profesorica) i Filip Mandušić (prolaznik)

Snimatelj i montažer: Fran Košpić, učenik 4. E razreda Klasične gimnazije

Mentor: Alen Orlić, prof.

Radioigra Sve je to zbog matematike inspirirana je stvarnim događajima u školi poput stresnih ispita iz matematike i (ne)stizanja čitanja lektire. Troje učenika raspravlja o smislu života i razgovor povezuje s likovima iz književnosti. Ti su učenici maturanti koji prolaze posebno burno razdoblje u svome školovanju jer odlučuju o svojoj budućnosti. Katkad se čini da je lakše odustati, no uz podršku prijatelja sve prepreke mogu se svladati.

Uredništvo Časopisa MI
Uredništvo Časopisa MI
Uredništvo je skupina entuzijasta različitih interesa. Članovi uredništva vole književnost, znanost, putovanja, strane jezike, informatiku - i gnjavit će vas svojim pričama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

OZNAKE

nAJNOVIJI ČLANCI